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Curso de Verán da USC

SLOW FOOD, DA SOBERANÍA ALIMENTARIA Á CERTIFICACIÓN ECOLÓXICA

Datas de celebración: do 28 de agosto ao 1 de setembro
Dirección: Rocío García Carregal
Secretaría: Jorge Mira Perez
Lugar de celebración: Colexio Maior Fonseca, Salón de actos.
Nº de horas lectivas: 26
Límite de alumnos: 100



PROGRAMA

Día 28 de Agosto, Luns:
9:00. Recepción e entrega de documentación
9:30. Inauguración do curso
10:00. Slow food. Conferencia introdutoria.
          * Leonor Lorenzo - Convivium Slow Food Santiago
12:00. Pausa Café
12:30. Slow food. Restaurantes KM0.
          *Pablo Viñas - The Next Door Community Bar

Día 29 de Agosto, Martes:
9:00. Craega. Certificación ecolóxica.
11:00. Pausa café
11:30. Pesca en Verde, certificado de pesca sostible en relación ca pegada ecolóxica.
          * Gumersindo Feijoo - Biogrup USC

Día 30 de Agosto, Mércores: 
9:00. Soberanía alimentaria.
11:00. Pausa café
11:30. Alimentos transxénicos.
          * Belén Díaz USC

Día 31 de Agosto, Xoves:
9:00. Compra sostible.
11:00. Pausa café
11:30. Alimentos quilométricos.
          * Pilar Casals - Inthemove

Día 1 de Setembro, Venres:
9:00. Comercio de produto fresco de proximidade.
         * Granxa Familiar
11:00. Pausa café
11:30. Caso práctico aplicado. Cervexa artesá.
          * Jakobsland Brewers


Contaremos coa inestimable colaboración de Makro Coruña e  The Next Door Community Bar para elaboración do catering que organizaremos o derradeiro día. 


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