1300 convivium
en todo o mundo
Home » » Socios Slow Food Compostela

Socios Slow Food Compostela

Establecemento de Showcooking aberto ao público na Coruña, no Centro Comercial Makro (Polígono Industrial A Grela). Coñece a súa cociña saudable, feita con todo o agarimo e a profesionalidade do Súper Chef Pablo Viñas. Esperan sorprenderche coa súa "carta inesperada", onde cada día poderás descubrir novos sabores. En Showcooking, sempre puxeron a énfase na calidade e a saúde; queren coidarche e que repitas. Vai a velos, e engánchache ao movemento Slow Food!

Enderezo: Centro Comercial Makro A Coruña, C/Newton nº14

Horario: Aberto ao público en horario Centro Comercial. De luns a sábado de 8:00 a 22:00

Teléfono: 981 286154



ACIDE asociacións cidadans polo desenvolvemento
Son unha asociación de carácter sociocultural nada en Santiago de Compostela e formada por antigos e recentes membros da Universidade de Santiago de Compostela (USC). 

Os seus obxectivos son moi amplos e abarcan dende a educación, as novas tecnoloxías, o coidado polo medio ambiente e a contorna, ata tarefas sociais e formativas, dedicadas a mellorar a nosa sociedade mediante a transmisión de valores como o respecto, a solidariedade ou a tolerancia.





TYS Magazine ten como obxectivo divulgar actuacións e propostas que favorezan un desenvolvemento sustentable do territorio a través de artigos e noticias; así como as xornadas, cursos e congresos que favorecen o seu coñecemento e posta en valor. 

Esta plataforma pretende dar a coñecer a profesionais e público en xeral, as novas tendencias en urbanismo, ordenación do territorio, sustentabilidade, turismo e tecnoloxía. 

Ademais TYS Magazine analiza de maneira crítica e obxectiva as prácticas ou actuacións que nos levaron ao territorio á súa conformación actual. 

A súa coordinación está a cargo de Jose Taboada e Víctor Bouzas, e nútrese dun grupo multidisplinar de profesionais vinculados co territorio (xeógrafos, arquitectos, enxeñeiros, informáticos e ambientólogos), capaz de xerar contidos de alta calidade.





Blog de viaxes de temática galega. Detrás de calquera destino hai historias, tradicións, sabores e artesanías que os cidadáns crearon e mantiveron durante séculos, e iso deu lugar a culturas e identidades locais duradeiras. As experiencias gastronómicas son unha parte integral da experiencia turística, aínda que ás veces non se poida capturar realmente a autenticidade das culturas locais. Slow Food, a través das viaxes, permítenos descubrir produtos, lugares de produción e paisaxes que están en contacto directo cos produtores, cociñeiros e anfitrións que realmente valoran a súa cultura.


SHARE

About Leonor Lorenzo

0 comentarios :

Publicar un comentario