1500 convivium
en todo o mundo
Home » » Produtores Slow Food

Produtores Slow Food

A familia de Slow Food Compostela comeza a medrar. Estes son os produtores certificados como Slow Food polo noso Convivium. Queres unirte? 




Casa do Carracedo

Que vende? Carne de becerro criada de xeito tradicional.

Web: www.granxafamiliar.com 
E-mail: jcarracedovazquez@gmail.com
Teléfono: 676 196 243
Lugar: Abadín (Lugo)


Orballo

Que vende? Prantas aromáticas, especias, ecoarroces á carta e infusións.

Web: www.orballo.eu
E-mail: comunicacion@orballo.eu / info@orballo.eu 
Teléfono: 981 072 708 / 684 30 26 14
Lugar: Donín (A Coruña)
Puntos de venda en Compostela:




Puntos de venda no resto de Galicia: www.orballo.eu/puntos-de-venta


Dairylac

Que vende? Leite (Deleitar) e Queixo Arzúa-Ulloa (Tres Viajeros) - Consumidor final.
Queixo fresco de untar, nata, leite - Restauración.
Suero en polvo - Empresas

Web: www.dairylac.es 
E-mail: info@dairylac.es
Teléfono: 981 506 409
Lugar: Melide (A Coruña)
Puntos de venda: Gadis, Familia, Froiz e Carrefour. En Compostela podes atopalos ademais, na Heladería Xearte Brigitte.


Horta O Devalo

Que vende? Tomate (Negro de Santiago, Avoa de Osedo e Apimentado), Faba (asturiana e verdina), Pataca Kenebec e Baraka, Cebola de betanzos e ceboleta, Cabaza  Guernica e cacahuete, Kale riza  e Kale nero di Toscana (variedade herdanza italiana), Repolos picudo e Col de Milán, Coles de bruxelas, Nabizas e Grelos (de Monfero, de Lugo e de Santiago), Acelgas (amarela, verde, laranza, vermella e rosa), Cenoura (laranxa, amarela, vermella e púrpura), Coliflor, Brécol, Bimi, Sprouting brocoli, Amorodos, Pementos (de Oimbra, de Padrón, morrón e de Piquillo), Porros, Escarola, Leituga, Remolacha, Rabaniños (vermellos, rosas, brancos e amarelos), Trigo do país, Centeo do país, Chícharos, Chícharos bágoa, Tirabeques, Cogombros, Calabacín, Xudía e Berenxena.

Web: www.facebook.com/hortaodevalo
E-mail: amoitaldavila@gmail.com / hortadevalo@gmail.com 
Teléfono: 654 502 332
Lugar: Mesía (A Coruña)


Horta de Antía

Que vende? Produtos autóctonos de tempada coma o tomate negro de Santiago e o Avoa de Osedo; pementos coma o grande de Couto, Oimbra, Arnoia, Piquillo, de Padrón; grelos; repolo de Betanzos; cebola de Betanzos e produtos comúns como a pataca, xudía, espinaca , acelga, brócoli...


E-mail: Jmhh08@hotmail.com
Teléfono: 639 042 364
Lugar: Mandaio (Cesuras)


Miguel Negreira Rabuñal

Que vende? Patacas de Coristanco.

Web: www.facebook.com/agropecuarianela
E-mail: agropecuarianela.nela@gmail.com 
Teléfono: 620 405 335/ 981733294
Lugar: Coristanco (A Coruña)


Shii-Natural

Que vende? Delicias de Shiitakke frescas, Setas de Shiitake Premium frescas, Setas de Shiitake Gourmet frescas, Delicias de Shiitake deshidratadass, Setas de Shiitake Premium deshidratadas, Setas de Shiitake Gourmet deshidratadas, Fariña de Shiitake, Galletas de Shiitake, Allo Negro e Loureiro.

Web: www.shiinatural.es 
E-mail: contacto@shiinatural.es 
Teléfono: 981 80 19 25
Puntos de venda: A Cesta da Saude (Santiago de Compostela), Seiva de Abril (Santiago de Compostela), D'aldea Santiago (Santiago de Compostela), O Agro Galego (Santiago de Compostela), Mundo verde (Pontevedra), Nutre en bio (Salvaterra de Miño), Fruteria gelina s.l. (Milladoiro y Bertamirans) 



DOP Pemento de Herbón

Que vende? Pementos de Herbón.


Plantas de envasado inscritas no Consello Regulador: 

Antonio Freire Dios: 981 812 507, antonio@afreire.es, "Delicias Padronesas".

Benito Conde López981 810 113, benitoconde@hotmail.com, "Herbón Legumbres y Hortalizas".

José Manuel Ferro Lago981 811 696, ferrolago13@hotmail.com, "Pementos Carmucha".

Josefa Pilar Magariños Diéguez981 812 268, pementospili@gmail.com, "Pementos Pili".

María del Pilar Gómez Méndez981 810 127, joseamartinezvecino@gmail.com, "Pementos Evangelina & Gómez".

SAT A Pementeira nº 1345 XUGA981 811 318, info@apementeira.com, "A Pementeira".

Teresa García Boga619 53 80 40, teresagarciaboga@gmail.com, "A Peregrina".

Yolanda Magariños González679 37 77 67, agrasarpaco@yahoo.es, "Pementos Rosa".


Verín Biocoop S.C.G.

Que vende? Vacún, cordeiro, cabrito e leite.

Webwww.verinbiocoop.com 
E-mail: sede@verinbiocoop.com 
Teléfono: 988 412 549 / 609 334 507
Lugar: Parque Empresarial de Pazos, Nido 5, 32619 Pazos - Verín (Ourense)



Tres Fuciños

Que vende? Porco celta: chorizo galego, chorizo cular, salchichón, panceta, costeletas, bistés do xamón...

Webhttps://porcoceltaonline.com/
E-mail: administracion@tresfucinos.gal
Teléfono: 619 766 713
Lugar: Castro de Carballedo (Lugo)
Puntos de venda para o consumidor final: Cárnicas O'Xurés (Ourense), Tenda ecolóxica Oibio (Ourense)


Ramón Mato

Que vende? Cabazas, porros, boniatos e trigo duro do país.

E-mail: sobregudin@gmail.com 
Teléfono: 690 627 746
Lugar: Melide



SHARE

About Leonor Lorenzo

0 comentarios :

Publicar un comentario