1500 convivium
en todo o mundo
Home » » Produtores Slow Food

Produtores Slow Food

Esta é a rede de pequenos produtores certificados como Slow Food por nós en Galicia. Queres unirte? 





Casa do Carracedo

Que vende? Carne de becerro criada de xeito tradicional.

Web: https://www.slowfoodcompostela.es/2017/09/granxa-do-carracedo.html
E-mail: jcarracedovazquez@gmail.com
Teléfono: 676 196 243
Lugar: Abadín (Lugo)


Orballo

Que vende? Prantas aromáticas, especias, ecoarroces á carta e infusións.

Web: www.orballo.eu
Facebook: https://www.facebook.com/orballoeco/
E-mail: comunicacion@orballo.eu / info@orballo.eu 
Teléfono: 981 072 708 / 684 30 26 14
Lugar: Donín (A Coruña)
Puntos de venda en Compostela:




Puntos de venda no resto de Galicia: www.orballo.eu/puntos-de-venta


Horta O Devalo

Que vende? Tomate (Negro de Santiago, Avoa de Osedo e Apimentado), Faba (asturiana e verdina), Pataca Kenebec e Baraka, Cebola de betanzos e ceboleta, Cabaza  Guernica e cacahuete, Kale riza  e Kale nero di Toscana (variedade herdanza italiana), Repolos picudo e Col de Milán, Coles de bruxelas, Nabizas e Grelos (de Monfero, de Lugo e de Santiago), Acelgas (amarela, verde, laranza, vermella e rosa), Cenoura (laranxa, amarela, vermella e púrpura), Coliflor, Brécol, Bimi, Sprouting brocoli, Amorodos, Pementos (de Oimbra, de Padrón, morrón e de Piquillo), Porros, Escarola, Leituga, Remolacha, Rabaniños (vermellos, rosas, brancos e amarelos), Trigo do país, Centeo do país, Chícharos, Chícharos bágoa, Tirabeques, Cogombros, Calabacín, Xudía e Berenxena.

Web: www.facebook.com/hortaodevalo
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012253573919
E-mail: amoitaldavila@gmail.com / hortadevalo@gmail.com 
Teléfono: 654 502 332
Lugar: Mesía (A Coruña)


A Horta de Antía

Que vende? Produtos autóctonos de tempada coma o tomate negro de Santiago e o Avoa de Osedo; pementos coma o grande de Couto, Oimbra, Arnoia, Piquillo, de Padrón; grelos; repolo de Betanzos; cebola de Betanzos e produtos comúns como a pataca, xudía, espinaca , acelga, brócoli...


E-mail: Jmhh08@hotmail.com
Teléfono: 639 042 364
Lugar: Mandaio (Cesuras)


Miguel Negreira Rabuñal

Que vende? Patacas de Coristanco.

Web: www.facebook.com/agropecuarianela
E-mail: agropecuarianela.nela@gmail.com 
Teléfono: 620 405 335 / 981 733 294
Lugar: Coristanco (A Coruña)


Shii-Natural

Que vende? Delicias de Shiitake frescas, Setas de Shiitake Premium frescas, Setas de Shiitake Gourmet frescas, Delicias de Shiitake deshidratadas, Setas de Shiitake Premium deshidratadas, Setas de Shiitake Gourmet deshidratadas, Fariña de Shiitake, Galletas de Shiitake, Allo Negro e Loureiro.

Web: www.shiinatural.es 
Facebook: https://www.facebook.com/ShiiNatural/
E-mail: contacto@shiinatural.es 
Teléfono: 981 80 19 25
Puntos de venda: A Cesta da Saúde (Santiago de Compostela), Seiva de Abril (Santiago de Compostela), D'aldea Santiago (Santiago de Compostela), O Agro Galego (Santiago de Compostela), Mundo verde (Pontevedra), Nutre en bio (Salvaterra de Miño), Fruteria gelina s.l. (Milladoiro y Bertamirans) 


Tres Fuciños

Que vende? Porco celta: chorizo galego, chorizo cular, salchichón, panceta, costeletas, bistés do xamón...

Webhttps://porcoceltaonline.com/
Facebook: https://www.facebook.com/tresfucinos/
E-mail: administracion@tresfucinos.gal
Teléfono: 619 766 713
Lugar: Castro de Carballedo (Lugo)
Puntos de venda para o consumidor final: Cárnicas O'Xurés (Ourense), Tenda ecolóxica Oibio (Ourense).


Horta da Lousa

Que vende? Acelga, Albahaca Italia, Alcachofa, Amorodo, Anthemis Tinctoria Margarita, Apio, Aromática, Begonia Doublet®, Berenxena, Brécol, Cabaza Butternut, Cabaza Halloween, Calabacín, Calibrachoa®, Canónigos, Carpobrotus Edulis Uña de Gato, Cebola de Betanzos, Cebola de Cedo, Cebola do País, Cebola Vermella, Cebollino, Cenoura, Chícharo, Col Crespa Kale, Col Galega Berza, Col Galega Berza Rizada, Coles de Bruselas, Coliflor, Coliflor Violeta, Crasa, Dalia, Espárrago, Espinaca, Faba Asturiana, Faba Riñón, Guindilla Doce, Guindilla Picante, Hierbabuena, Leituga Catro Estacións, Leituga Escarola, Leituga Folla Carballo Verde, Leituga Folla Carballo Vermella, Leituga Lisa, Leituga Maravilla, Leituga Raíña de Maio, Leituga Riza, Leituga Romana Orella de Burro, Lombarda, Melisa Citronella, Melón Pel de Sapo, Melón Redondo, Menta Egipcia, Menta Piperita, Orégano, Pak Choi, Pemento Celta, Pemento Couto, Pemento Italiano, Pemento Morrón, Pemento Morrón Amarelo, Pemento Ourense, Pemento Padrón, Pemento Piquillo, Pemento Piquillo Laranxa, Pepino, Petunia Surfinia®, Petunia®, Porro, Prixel, Remolacha, Repolo Chato Liso Col Branca, Repolo Chato Rizo Col de Milán, Repolo Corazón 45 Días, Repolo Corazón 60 días, Repolo de Betanzos Bacalan, Romanesco, Ruda, Sandía Pata Negra, Sempreviva Statice, Tirabeque, Tomate, Tomate Avoa de Osedo, Tomate Campero, Tomate Cherry, Tomate Cherry Negro, Tomate Corazón de Boi, Tomate Cuello Verde, Tomate do País, Tomate Fandango, Tomate Juanito, Tomate Negro de Santiago, Tomate Raf, Tomate Rosado, Tomillo, Verbena®, Xeranio Trepador®, Xeranio Zonal Grande®, Xeranio Zonal®, Xudía Bos Aires Vermella, Xudía de Enrame.


Na granxa venden tamén tenreira galega suprema por res completa.

Web: hortadalousa.com
Facebook: https://www.facebook.com/hortadalousa/
E-mail: info@hortadalousa.com 
Teléfono: 636 859 401 / 981 685 186
Lugar: Cerceda


Cooperativa Condado de Paradanta

Que vende? Mel de Bosque, Mel de Eucalipto, Mel de Castiñeiro, Noces con Mel, Xalea Real con Mel, Pole galego de produción ecolóxica e Requeixo das Neves.

Teléfono:  986 664 602/629 813 675
E-mail: comercial@requesonymiel.com
Lugar: As Neves (Pontevedra)


Trigo y Limpio

Que vende? Fariña de trigo da variedade Callobre, o trigo verdadeiramente galego e recuperado recentemente. 

Email: hola@trigoylimpio.com
RRSS: @trigoylimpio
Teléfono: 625 721 965
Lugar: Pexegueiro (Tui)


Terras da Mariña S. Coop. Galega

Que vende?  Faba de Lourenzá, Faba Verdina e Fabas de Lourenzá en conserva (Ensalada de Fabas de Lourenzá, Fabas de Lourenzá con bacalao, Fabas de Lourenzá con setas, Fabas de Lourenzá con pulpo e Fabas de Lourenzá con callos). 

Elaboradas a base de "IXP  FABA DE LOURENZÁ", dunha maneira totalmente artesanal.

Web: www.terrasdamariña.com 
E-mail: info@terrasdamarina.es 
Facebook: www.facebook.com/terrasdamarinacoop/?ref=ts&fref=ts 
Teléfono: 982 121 406 
Móbil: 618 365 341 
Lugar: Lourenzá (Lugo)
Puntos de Venda

A CORUÑA

- Campo Capela, S. Coop. Galega -------------------- Pontedeume
- Charcutería Seco ------ Área Central, Santiago de Compostela
- Mundo Galego -----------------------------R/Galera, 40; A Coruña
- O Cebreiro Calidade ----------------R/Ángel Senra, 7; A Coruña

LUGO

- A Tenda de Manolo ------------------- A Hermida, A Pontenova
- Carnicería Mosquera -----------------------------------Arzúa, Lugo
- Hortas de Mondoñedo -------- Plaza da Catedral, Mondoñedo
- Irmandiños, Clun ------------------------------ A Devesa, Ribadeo
- Panaderia Raposo ------------------- C/Eduardo Pondal, 1; Lugo
- Tandy Lourenzá ---------------------------------------------Lourenzá

PONTEVEDRA

- Cibus Navia ------------------------------------C/teixugueiras; Vigo
- Bodegas Litan -----------------------------------Chapela, Redondela


Cabrizanca

Que vende? Cabritos de raza autóctona galega.

E-mail: cmatvar@hotmail.com
Teléfono: 679 46 28 69
Lugar: Santiago de Compostela


Pazo Quinteiro da Cruz

Que vende? Té (verde, brando e de poda), Mel natural e Albariño D.O. Rías Baixas.

Web: http://pazoquinteirodacruz.es/es/
E-mail: info@pazoquinteirodacruz.es
Teléfono: (+34) 619 110 806, (+34) 635 592 215
Lugar: Ribadumia


Ruser Lomos

Que vende? Carne de Boi e Vaca.

Web: https://www.ruserlomos.es/
E-mail: carnicasruser@gmail.com
Teléfono: 626 784 664
Lugar: Outes (A Coruña)


Pementos Carmucha

Que vende? Pementos de Herbón. Envasadora da "D.O.P. Pemento de Herbón"

Web: https://pimientosherbon.com/
E-mail: pementoscarmucha@gmail.com 
Teléfono: 649 21 81 35

Lugar: Herbón (A Coruña)


SHARE

About Leo

0 comentarios :

Publicar un comentario