1500 convivium
en todo o mundo
Home » » Fórum Gastronómico Coruña 2019

Fórum Gastronómico Coruña 2019

Aquí tedes o listado de actividades que faremos este ano no Fórum. Estaremos da man de SHOWCOOKING, GASTRONOMÍA Y EVENTOS a empresa de cátering do noso Pablo Viñas (que cociñará produtos dalgúns dos nosos asociados) e Beatriz Arias, a xerente.

Data: 10-03-2019, 14:00 horas

Showcooking de Chuletón de Vaca Galega da man de “CÁRNICAS RUSER GALICIA”, 
Hamburguesas de Tenreira Galega Suprema a cargo de "CASA DO CARRACEDO" e
Wok de verduras da "HORTA DA LOUSA" e polo ecolóxico.
Cociñado por Pablo Viñas.




Data: 10-03-2019, 17:00 horas

Taller de Biodiversidade para nenos donde, da man de Rocío García Carregal, a nosa secretaria, falará de forma amena das razas autóctonas galegas e, de maneira práctica, se comprobará as súas diferencias cunha cata de variedades de mazá; duración aprox 45'.




De regaliño, os asistentes levarán unha bolsiña de lino con grans de Millo Corvo e de Millo Branco, dúas das variedades autóctonas de millo que temos en Galicia.



Data: 11-03-2019, 14:00 horas

WOK de arroz e verduras. Poderás probar os famosos ecoarroces de Orballo acompañados de verduras frescas de Horta da Lousa e de ovos de Granja Campomayor.
Hamburguesas de porco celta de Tres Fuciños.
Costilla de Duroc e bocadillo de bacon ecolóxico de Jamones González e de postre...
unha infusión ecolóxica quentiña, como non, de Orballo
Todo isto, e máis, da man do noso chef corporativo e alma de Showcooking Pablo Viñas 👨🏼‍🍳. 



Data: 12-03-2019, 14:00 horas

Hamburguesa de porco celta a cargo de Tres Fuciños, cooperativa pertencente a ASOPORCEL
(Asociación de produtores de Porco Celta). 
Ensalada ecolóxica de arroz con remolacha de Orballo.
Chapata de costilla "Duroc" de Jamones González.
Revolto "Campomayor".
Wok de pasta e verduras ecolóxicas, Horta da Lousa.
Cociñado por Pablo Viñas.



Data: 12-03-2019, 17:00 horas

Charla cos propietarios de "The Kitchen Next Door", o primeiro Restaurante Sostible Km 0 de Galicia e, ademais, socios fundadores de SLOW FOOD COMPOSTELA. Compartirán con tódolos presentes a súa experiencia como propietarios do mesmo; que portas lle abreu a distinción, que obstáculos tiveron que salvar, cal é a realidade do día a día nun Restaurante Sostible de Km 0; duración aprox 30´




Ademais, o luns 10 e o martes 11, con motivo do Fòrum Gastronòmic,  haberá o FÓRUM CARNE no Divino Vinoteca con carnes exclusivas. Farán unhas xornadas exepcionais con Boi e Vaca Rubia Galega Autóctona... Chuletóns, Picañas, Entrañas, Solomillos, Carpaccio e moito máis para os amantes da boa carne....
SOAMENTE CON RESERVAS!!

Reservar no teléfono: 881 914 412 
Os horarios serán os de tódolos días de 13:30 a 17:00 horas e de 20:00 horas a peche.



SHARE

About Leo

0 comentarios :

Publicar un comentario