Aquí tedes o listado de actividades que faremos este ano no Fórum. Estaremos da man de SHOWCOOKING, GASTRONOMÍA Y EVENTOS a empresa de cátering do noso Pablo Viñas (que cociñará produtos dalgúns dos nosos asociados) e Beatriz Arias, a xerente.
Data: 10-03-2019, 14:00 horas
Showcooking de Chuletón de Vaca Galega da man de “CÁRNICAS RUSER GALICIA”,
Hamburguesas de Tenreira Galega Suprema a cargo de "CASA DO CARRACEDO" e
Wok de verduras da "HORTA DA LOUSA" e polo ecolóxico.
Hamburguesas de Tenreira Galega Suprema a cargo de "CASA DO CARRACEDO" e
Wok de verduras da "HORTA DA LOUSA" e polo ecolóxico.
Cociñado por Pablo Viñas.
Data: 10-03-2019, 17:00 horas
Taller de Biodiversidade para nenos donde, da man de Rocío García Carregal, a nosa secretaria, falará de forma amena das razas autóctonas galegas e, de maneira práctica, se comprobará as súas diferencias cunha cata de variedades de mazá; duración aprox 45'.
* De regaliño, os asistentes levarán unha bolsiña de lino con grans de Millo Corvo e de Millo Branco, dúas das variedades autóctonas de millo que temos en Galicia.
Data: 11-03-2019, 14:00 horas
WOK de arroz e verduras. Poderás probar os famosos ecoarroces de Orballo acompañados de verduras frescas de Horta da Lousa e de ovos de Granja Campomayor.
Hamburguesas de porco celta de Tres Fuciños.
Costilla de Duroc e bocadillo de bacon ecolóxico de Jamones González e de postre...
unha infusión ecolóxica quentiña, como non, de Orballo
Todo isto, e máis, da man do noso chef corporativo e alma de Showcooking Pablo Viñas 👨🏼🍳.
Hamburguesas de porco celta de Tres Fuciños.
Costilla de Duroc e bocadillo de bacon ecolóxico de Jamones González e de postre...
unha infusión ecolóxica quentiña, como non, de Orballo
Todo isto, e máis, da man do noso chef corporativo e alma de Showcooking Pablo Viñas 👨🏼🍳.
Data: 12-03-2019, 14:00 horas
Hamburguesa de porco celta a cargo de Tres Fuciños, cooperativa pertencente a ASOPORCEL
(Asociación de produtores de Porco Celta).
Ensalada ecolóxica de arroz con remolacha de Orballo.
Chapata de costilla "Duroc" de Jamones González.
Revolto "Campomayor".
Wok de pasta e verduras ecolóxicas, Horta da Lousa.
Cociñado por Pablo Viñas.
(Asociación de produtores de Porco Celta).
Ensalada ecolóxica de arroz con remolacha de Orballo.
Chapata de costilla "Duroc" de Jamones González.
Revolto "Campomayor".
Wok de pasta e verduras ecolóxicas, Horta da Lousa.
Cociñado por Pablo Viñas.
Data: 12-03-2019, 17:00 horas
Charla cos propietarios de "The Kitchen Next Door", o primeiro Restaurante Sostible Km 0 de Galicia e, ademais, socios fundadores de SLOW FOOD COMPOSTELA. Compartirán con tódolos presentes a súa experiencia como propietarios do mesmo; que portas lle abreu a distinción, que obstáculos tiveron que salvar, cal é a realidade do día a día nun Restaurante Sostible de Km 0; duración aprox 30´
Ademais, o luns 10 e o martes 11, con motivo do Fòrum Gastronòmic, haberá o FÓRUM CARNE no Divino Vinoteca con carnes exclusivas. Farán unhas xornadas exepcionais con Boi e Vaca Rubia Galega Autóctona... Chuletóns, Picañas, Entrañas, Solomillos, Carpaccio e moito máis para os amantes da boa carne....
SOAMENTE CON RESERVAS!!
0 comentarios :
Publicar un comentario