Slow Food Compostela

ComeCois

›
Iria e Laura decidiron emprender na Serra da Paradanta, apostando con firmeza polo rural galego. Na súa receita empresarial combinan unha ap...

Miel ToxalRiba

›
Miel ToxalRiba  nace en 2021 da man de Manuel Tejedo, un apaixonado da apicultura. Os cortíns sitúanse nunha zona privilexiada: a Reserva da...

O Espírito da Colmea

›
No corazón de Galicia, na comarca da Ulloa, nace e medra o espírito deste proxecto. Foi alí onde Natalia Varela descubriu o fascinante mundo...

Nova Alianza

›
As entidades Slow Food Compostela e Agoaap (Asociación Galega de Operadores Artesanais de Alimentación e Penso) veñen de asinar, en data d...

Encontro *O Fío Verde*

›
O Xeodestino Terras de Santiago, que conforman Ames, A Baña, Boqueixón, Brión, Negreira, Padrón, Rois, Santa Comba, Teo, Val do Dubra e Vedr...

A Milpa do Salnés

›
A Milpa do Salnés Sociedade Cooperativa Galega nace no 2020 por mor da VIII convocatoria da Fundación Juana de Vega, destinada a programas ...

Aloumiños da Terra

›
Ela é Rosi Covelo, bióloga de profesión que decidiu volver á terra para cultivar algo máis que alimentos: vínculos, conciencia e respecto po...

"A Praza de Abastos e o dereito á alimentación en Compostela"

›
Colaboración co CISPAC e o Concello de Santiago de Compostela na elaboración dun informe sobre o papel da Praza de Abastos como motor da a...

Écociña no Camiño

›
Como exemplo de actividades con impacto na promoción dos produtos da terra, está a nosa labor como secretaría técnica exercida para a Axenci...

Guía para a iniciación no sector agrogandeiro ecolóxico

›
Emprender dentro do mundo rural pode ser un desafío para o perfil de “ novo agricultor ” ou novo entrante, como se define por parte da UE na...

I Roteiro Promocional Consellería do Mar

›
O proxecto estivo conformado por un evento presencial de 2 días de duración no que se percorreu varias localizacións, todas elas situadas na...

Terractiva presentado no V Foro de Innovación Produtiva

›
Terractiva presentado no V Foro de Innovación Produtiva! En concordancia co comentado anteriormente, o pasado xoves 27 de marzo, acudimos ó ...

Cultivo Gallego

›
O seu nome é Aitor e é un apaixonado da natureza. Desde sempre lle preocupou o medio ambiente e buscou unha maneira de contribuír a coidalo.

Que pasa cos legumes?

›
Se non sabías que os legumes se deben tomar en serio, entón non sabes nada sobre legumes! Os legumes foron desprezados durante anos por cons...

Casa Donicio

›
Son dous mozos gandeiros que forman unha gandería familiar afincada en Arzúa. Dedícanse ao coidado e á crianza de cabras, ovellas e vacas, c...

Orixes Galegas

›
Orixes Galegas nace en Santiago de Compostela por iniciativa de dous produtores de raza autóctona galega, coa intención de achegar á restau...

As Camposeiras

›
As Camposeiras® é unha marca rexistrada que nace no 2010, no municipio de Oleiros (A Coruña) da man de Nuria Calo, arqueóloga de profesión,...

Mel Aialma

›
O proxecto Mel Aialma nace nun recuncho da provincia de Ourense no pequeno pobo de Souteliño (Laza), situado nesa Galicia profunda onde a n...

A Granxa dos Andrade

›
O corazón da súa granxa latexa ao ritmo do coidado e a atención que dedican a cada unha das súas queridas habitantes. Desde pequeno, o seu f...

Gandería de Manuel Gregorio

›
Manuel Gregorio naceu e criouse ao pé da Serra do Suído, no lugar da Laxe. Un territorio montañoso onde sempre existiu a gandeiría en extens...

Bensenta

›
Mónika Romero, despois de 24 anos no sector da banca, chegou ao mundo da repostería pola súa filla Susi, que ten TEA, para reducir os azucre...

Terras de Boborás

›
Johnny Trigás é o fundador e responsable de Terras de Boborás-Apicultura . Un dos seus obxectivos é a recuperación e posta en valor da terra...
›
Inicio
Ver versión web
Con tecnoloxía de Blogger.