Aloumiños da Terra
›
Ela é Rosi Covelo, bióloga de profesión que decidiu volver á terra para cultivar algo máis que alimentos: vínculos, conciencia e respecto po...
"A Praza de Abastos e o dereito á alimentación en Compostela"
›
Colaboración co CISPAC e o Concello de Santiago de Compostela na elaboración dun informe sobre o papel da Praza de Abastos como motor da a...
Écociña no Camiño
›
Como exemplo de actividades con impacto na promoción dos produtos da terra, está a nosa labor como secretaría técnica exercida para a Axenci...
Guía para a iniciación no sector agrogandeiro ecolóxico
›
Emprender dentro do mundo rural pode ser un desafío para o perfil de “ novo agricultor ” ou novo entrante, como se define por parte da UE na...
I Roteiro Promocional Consellería do Mar
›
O proxecto estivo conformado por un evento presencial de 2 días de duración no que se percorreu varias localizacións, todas elas situadas na...
Terractiva presentado no V Foro de Innovación Produtiva
›
Terractiva presentado no V Foro de Innovación Produtiva! En concordancia co comentado anteriormente, o pasado xoves 27 de marzo, acudimos ó ...
Cultivo Gallego
›
O seu nome é Aitor e é un apaixonado da natureza. Desde sempre lle preocupou o medio ambiente e buscou unha maneira de contribuír a coidalo.
Que pasa cos legumes?
›
Se non sabías que os legumes se deben tomar en serio, entón non sabes nada sobre legumes! Os legumes foron desprezados durante anos por cons...
Casa Donicio
›
Son dous mozos gandeiros que forman unha gandería familiar afincada en Arzúa. Dedícanse ao coidado e á crianza de cabras, ovellas e vacas, c...
Orixes Galegas
›
Orixes Galegas nace en Santiago de Compostela por iniciativa de dous produtores de raza autóctona galega, coa intención de achegar á restau...
As Camposeiras
›
As Camposeiras® é unha marca rexistrada que nace no 2010, no municipio de Oleiros (A Coruña) da man de Nuria Calo, arqueóloga de profesión,...
Mel Aialma
›
O proxecto Mel Aialma nace nun recuncho da provincia de Ourense no pequeno pobo de Souteliño (Laza), situado nesa Galicia profunda onde a n...
A Granxa dos Andrade
›
O corazón da súa granxa latexa ao ritmo do coidado e a atención que dedican a cada unha das súas queridas habitantes. Desde pequeno, o seu f...
Gandería de Manuel Gregorio
›
Manuel Gregorio naceu e criouse ao pé da Serra do Suído, no lugar da Laxe. Un territorio montañoso onde sempre existiu a gandeiría en extens...
Bensenta
›
Mónika Romero, despois de 24 anos no sector da banca, chegou ao mundo da repostería pola súa filla Susi, que ten TEA, para reducir os azucre...
Terras de Boborás
›
Johnny Trigás é o fundador e responsable de Terras de Boborás-Apicultura . Un dos seus obxectivos é a recuperación e posta en valor da terra...
Sacrapastas
›
Tamara Castro é a fundadora e responsable de SACRAPASTAS . Un dos seus obxectivos co nacemento desta marca, é manter viva a tradición centen...
Horta A Moura
›
Horta A Moura é un proxecto dedicado á agricultura ecolóxica e a investigación de variedades de cultivos intensivos e extensivos perdidos ou...
O Muíño de Cuíña
›
A construción de El Molino del Abuelo data do ano 1918 cando Eladio Cuiña Taboada, membro fundador, viu unha necesidade de moer o trigo que...
Lenatt Food
›
Nanda Pérez, Leo Belas e Caetana de Ramón están detrás dun proxecto que naceu hai aproximadamente un ano. As súas cremas de froitos secos , ...
Ovos Corazón de Galicia
›
Fundada en 2023, esta empresa familiar especializada en ovos de cría ecolóxicos, creceu cun único obxectivo: ofrecer ovos da máxima calidade...
Mirabel do Rosal
›
Son unha empresa agraria, situada no concello do Rosal (Sur de Pontevedra), que xorde como unha iniciativa veciñal, dedicada á produción e c...
›
Inicio
Ver versión web