Queremos poñer en valor o papel que dende a asociación fixemos durante este anos no eido da divulgación e da formación.
Estas son algunhas das intervencións más destacables nas que participamos ou organizamos:
Organización de dous cursos para a comunidade universitaria:
1. “Slow Food, da soberanía alimentaria á certificación ecolóxica” no 2017.
2. "A sustentabilidade do sector agroalimentario" no 2019.
Ambos incluídos na oferta da Universidade de Verán da USC como formación regrada.
A participación no curso “Unha aproximación ambiental aos obxectivos de desenvolvemento sostible no marco da economía circular”, organizada polo CRETUS no 2021.
Igualmente, dentro da oferta oficial da Universidade de Verán da USC.
FORMACIÓN PARA PÚBLICO PROFESIONAL:
- V Semana Gastro Cultural #Falemosdepan. EFA A Cancela. 2019.
- Poñencia "Economía Circular. Sinerxías e oportunidades no agro galego" RSE XUNTA 2019.
- Curso "Conservación in situ de cultivos autóctonos". En colaboración con MBG. Xullo 2019.
- A certificación do pan no eido Europeo e Autonómico. EFA A Cancela. 2022.
INTERVENCIÓNS EN FOROS E CONGRESOS:
- CultRural Santiago de Compostela. Poñencia. 2017.
- Galicia Fórum Gastronómico. Poñencia. 2019.
- Importancia do rol da muller no eido da Agricultura Familiar. Asociación "Mujeres en igualdad". Poñencia. Xuño 2019.
- Galicia Fórum Gastronómico. Organización dun showcooking de produtores asociados a Slow Food e moderación das mesas redondas do “Fórum Lab” sobre a sustentabilidade no sector alimentario. 2022.
- Climathon Galicia 2018. Poñencia.
- #EuSave en Vimianzo. Poñencia. Abril 2019. “The Impact of European Policies on Agri-Food Cultural Heritage”
- Climathon Galicia 2019. Poñencia.
- I Foro de Turismo Sostible de Santiago de Compostela. Poñencia. 2022.
- CONAMA. Participación na mesa redonda sobre iniciativas cidadás organizada polo “Pacto Europeo polo clima”. 2022.
0 comments :
Publicar un comentario