Mónika Romero, despois de 24 anos no sector da banca, chegou ao mundo da repostería pola súa filla Susi, que ten TEA, para reducir os azucres da súa dieta. Agora ten este obradoiro na rúa Fernández Latorre coa misión de «coidar aos demais».
Fonte: elespanol.com/quincemil |
En Bensenta non só venden repostería, senón que brindan unha experiencia máis aló do sabor dos seus produtos. Comprométense coa saúde e o benestar dos seus clientes, promovendo un estilo de vida saudable e sostible en harmonía co medio ambiente, creando un espazo onde poder gozar de sabores reais en forma de repostería nutritiva e saudable.
Porque cren que levar un estilo de vida saudable non significa renunciar ao sabor e ao pracer de gozar dunha deliciosa sobremesa. Por iso, en cada unha das súas creacións, asegúranse de utilizar ingredientes beneficiosos para o organismo e de alta calidade. Todos os seus produtos son elaborados con mimo e coidado, para ofrecerlle unha experiencia única no mundo da pastelería.
En Bensenta, os seus clientes son o máis importante e esfórzanse por ofrecer o mellor servizo e atención personalizada. Queren que goces das súas sobremesas saudables, mentres coidan o teu corpo e apoian a produción local e ecolóxica.
Carta de produtos:
✅ Os seus biscoitos pódense presentar en formato de 1.000 gramos, de 500 gramos, en formato de ración individual de 100 gramos e en forma de madalena ou roda de 50 gramos.
✅ Cukiñas.
✅ Bocadiños.
✅ Almorzos e merendas (máximo 20 persoas).
Contacto:
☏ 981 129 277| ✉ bensentasl@yahoo.com
Web: bensenta.com (en construción)
0 comments :
Publicar un comentario