1500 convivium
en todo o mundo
Home » , » Pazo Quinteiro da Cruz

Pazo Quinteiro da Cruz


Pazo Quinteiro da Cruz, como bo representante dos espazos singulares de autoconsumo que noutrora  foron os pazos galegos, é unha propiedade que máis alá do seu patrimonio cultural alberga unha produción de mel natural, viño Albariño con D.O. Rías  Baixas, 100% monovarietal, e a primeira produción de té de España, onde se elabora té verde, branco e de poda, procesado artesanalmente, segundo o método tradicional chino. 


Todo iso dentro dun xardín de Excelencia Internacional da Camelia, nomeamento concedido pola ICS International Camellia Society, o que confire a todos os seus produtos un aroma e sabor a flores e froitas únicos.  


Beatriz Piñeiro Lago é a encargada de recolectar e elaborar artesanalmente o té de Camellia sinensis.  Dende hoxe, é tamén socia de Slow Food Compostela e novo membro da nosa rede.


Datos de contacto:

Teléfonos: (+34) 619 110 806
(+34) 635 592 215
E-mail: info@pazoquinteirodacruz.es



SHARE

About Leo

0 comentarios :

Publicar un comentario